Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a emis autorizația de construire Marinii Buildings Development SRL, undă verde pentru investiția de pe strada Eduard Caudella

ro

17 Apr, 2024 17:00 745 Marime text
  • Marinii Buildings Development investește pe strada Eduard Caudella din municipiul Constanța.
  • Firma controlată de Mihai Marius și Vasile Nicolae va construi două locuințe individuale S+P+1etaj.
  • În anul fiscal 2022, societatea cu 7 salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 4.566.362 lei și un profit de 1.208.468 lei.
 
 
SC Marinii Buildings Development SRL anunță că va ridica două imole pe strada Eduard Caudella din municipiul Constanța.
 
Pe data de 15 aprilie anul curent, Primăria Constanța a emis autorizația de construire nr.349 care constă în: „Construire două locuințe individuale S+P+1e, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Imobilele vor fi construite pe strada Eduard Caudella (str C) nr. 44 B din municipiul Constanţa. Actul de urbanism este valabil 24 de luni.
 
Reamintim că în anul 2022,  Primăria Constanța a făcut public raportul informării și consultării publicului, privind Planul Urbanistic de Detaliu - construire 2 imobile P+1E locuire individuală, Zona Compozitorilor, strada Eduard Caudella nr. 44B.
 
Publicul interesat a putut să transmită observații asupra documentelor disponibile online pe site-ul municipalității, în atenția Serviciului Planificare Urbană și Mediu, în perioada 13.09.2022-28.09.2022. În această perioadă au fost emise 2 notificări către proprietarii limitrofi ai terenului studiat și a fost transmisă o sesizare formulată de Alexandru Cristina și Alexandru Dan prin care aceștia își exprimă dezacordul față de investiția propusă prin acest Planul Urbanistic de Detaliu.
 
În sesizare, se menționează următoarele: „Construirea noului imobil la limita proprietății petenților va duce la scăderea valorii terenului acestora, afectarea însoririi, lipsa intimității, limitarea spațiului de construire propriu, precum și afectarea proprietății petenților în cazul unor intemperii”. Seziarea a fost transmisă elaboratorului SC Aria Concept Architecture SRL, care susține în același raport, următoarele: „Terenul limitrof la sud deținut în proprietate de petenți, se află în proces de achiziție de către beneficiarul prezentului PUD, până în acest moment existând o promisiune de vânzare-cumpărare, ce urmează a fi definitivată”.
 
Terenul ce face obiectul documentaţiei de urbanism se află în intravilanul municipiului Constanţa, stabilit prin avizul MLPAT nr. 76/1991, decizia nr. 76/1991 a Prefecturii Judeţului Constanţa, extins apoi prin aprobarea HCLM nr. 15/29.01.1993, cu modificările şi actualizările ulterioare aprobate prin HCLM nr. 31/01.04.1997, HCLM nr. 144/08.04.2004 şi HCLM nr. 196/07.04.2005. În teritoriul din care face parte terenul ce genereaza PUD se află terenuri aparţinând domeniului public şi privat al primăriei municipiului Constanţa, terenuri proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice. Zona studiată este parte dintr-o zonă rezidențială, cu funcțiuni de locuire individuală, colectivă. Amplasamentul este situat pe strada Eduard Caudella 44B. Zona beneficiaza de acces facil din arterele importante de circulaţie din zonă: pe strada Dezrobirii și strada Baba Novac.
 
 

Despre Marinii Buildings Development SRL

 
 
Înființată în anul 2017, firma are sediul social pe bulevardul I. C. Bratianu, nr. 28 din municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei.
 
Societatea Marinii Buildings Development SRL este controlată de Mihai Marius și Vasile Nicolae, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Potrivit termene.ro, Mihai Marius mai este asociat în Foto SRL,  Delmar Spring SRL, VDM Mobiliart SRL, VDM Mobiliart Sofa SRL. La rândul său, Vasile Nicolae este asociat în  Envii Fashion SRL,  VDM Mobiliart SRL și VDM Mobiliart SOFA SRL.   Constant
 
În anul 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 3.619.467 lei, un profit net de 655.418 lei, dar și datorii de 3.205.304 lei.
 
De asemenea, în anul fiscal 2022, societatea cu 7 salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 4.566.362 lei și un profit de 1.208.468 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Marinii Buildings Development SRL ridică două blocuri în Compozitorilor. Primăria a emis autorizațiile de construire
 
Cu acordul Primăriei Constanța: Imobilul ridicat de firma Popescu Intermed SRL pe strada Dumbrăveni va fi modificat
 
O firmă controlată de doi oameni de afaceri turci va ridica un imobil de patru etaje în municipiul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii