Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creaţiile Annei Geddes, modelate în pastă de zahăr de către Natalia Petrovici

ro

06 Oct, 2010 17:19 4062 Marime text

papusa.jpgPrintre cele mai recente poveşti din pastă de zahăr modelate de Natalia Petrovici se numără şi povestea unui înger dulce. Făcut pentru botezul unei fetiţe dulci, "un înger pentru un înger de fetiţă", după cum spune tânăra artistă pe pagina personală de Facebook, tortul pare plin de viaţă, surprinzând puritatea şi fragilitatea celor mici. Pasiunea cu care artista modelează pasta de zahăr se transpune în minunile sale şi le însufleţeşte. Astfel, privind chipul dulce al ultimei sale lucrări, poţi să juri că aceasta te simte şi că se ruşinează, zâmbindu-ţi suav.

În realizarea acestei minunăţii, Natalia Petrovici mărturiseşte că a fost inspirată de creaţiile celebrei fotografe australiene Anne Geddes, care s-au bucurat de un real succes pe toate continentele. În activitatea sa de peste 25 de ani, Anne Geddes s-a dedicat fotografierii bebeluşilor în ipostaze care surprind naturaleţea şi fragilitatea acestora. Cărţile sale au fost publicate în 83 de ţări şi s-au vândut în peste 18 milioane de exemplare iar calendarele au avut şi ele vânzari de peste 13 milioane de exemplare. În completarea activitătii sale, Anne Geddes a lansat o colecţie de păpuşi care s-au bucurat de acelaşi succes internaţional ca toate creaţiile sale. „Eu am făcut prima oară păpuşa asta din marţipan după una din păpuşile făcute de Anne Geddes, şi clienţilor le-a plăcut ideea, aşa că am început să fac variaţiuni pe aceeaşi temă."a declarat Natalia.

Toţi cei care vor să păşească în lumea dulce şi aromată a Nataliei Petrovici pot merge pe strada Ecaterina Varga la numărul 17, unde vor găsi ciocolată proaspăt făcută, prăjituri, biscuiţi şi tarte de toate felurile, gândite, preparate şi servite cu tot dragul.papusa2.jpg

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii