Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agresorul DJ-ului tulcean a fost reţinut

ro

10 Aug, 2011 13:21 1313 Marime text

Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea continuă cercetările în cauza privind pe inculpatul Marian Păruş pentru aceea că în dimineaţa zilei de 6.08.2011 a aplicat câte o lovitură cu pumnul lui Radu Vlad Iulian, cunoscut sub numele de "Dj Fofo" şi prietenului acestuia, lovituri care au dus la căderea victimei Radu Vlad Iulian la sol şi lovirea acesteia de o bordură din apropiere.

Deoarece în dimineaţa acestei zile victima Radu Vlad Iulian a decedat la un spital din capitală, unde se afla din data de 7.08.23011, procurorul de caz a schimbat încadrarea juridică din infracţiunea de vătămare corporală gravă în infracţiunea de lovituri cauzatoare de moarte. După audierea unor martori care au perceput în mod direct incidentul, a fost pusă în mişcare acţiunea penală, iar faţă de inculpatul Păruş Marian s-a dispus înlocuirea măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara, luată în cursul zilei de 8.08.2011, cu măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările continuă cu inculpatul în stare de reţinere, urmând ca în cursul zilei de 10.08.2011 să se analizeze oportunitatea şi necesitatea propunerii arestării preventive.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii