Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revelionul care imi place - la Kanal D

ro

20 Dec, 2011 18:05 1666 Marime text

Gabriela Cristea Toader, Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu va invita sambata, 31 decembrie, de la ora 21.30 la cea mai tare emisiune de divertisment "REVELIONUL CARE IMI PLACE", la KANAL D.

La cumpana dintre ani, vedetele Kanal D si cele autohtone va invita sa petrecem o seara de neuitat alaturi de artisti consacrati din muzica romaneasca precum Andra, Andreea Banica, Lavinia, Trupa Heaven, Mandinga, Andreea Balan, Anda Adam, Daniela Gyorfi si multi altii, care ne vor incanta cu hit-urile lor.

Vom intra in Noul An cu muzica si voie buna, dans si multa distractie, iar artisti precum Viorica si Ionita de la Clejani, Costi Ionita, Jean de la Craiova, Sorinel Copilul de Aur, Liviu Mititelu si Vali Vijelie vor asigura muzica de petrecere.

Vom dansa pe ritmuri grecesti si macedonene cu Ionut Galani & Ansamblul Asteria si cu Diana Bisinicu & Ansamblul Pilisterlu.

Responsabili cu umorul si buna-dispozitia vor fi Maria Buza, Valentina Fatu, Eduard Petru si Adriana Dragut Jighirgiu.

Trupa Fiesta Cabaret, renumita prin complexitatea spectacolelor oferite si prin frumusetea costumelor de scena ne vor prezenta un spectacol incendiar.

O noapte de neuitat ne vor oferi vedetele Kanal D aflate in ipostaze inedite si comice.

Nu ratati "Revelionul care imi place" cu Gabriela Cristea Toader, Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu, sambata, 31 decembrie de la ora 21.30, la Kanal D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii