Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boier Bibescu, Stella, Adrian Ţuţu, Andrei şi Brighi protagonişti în emisiunea “O vară tra-la-la”, de la Prima TV

ro

07 Aug, 2013 20:08 1682 Marime text
Lista artiştilor intraţi în competiţia “O vară tra-la-la” devine tot mai lungă. Boier Bibescu, Stella, Adrian Ţuţu şi Andrei sunt protagoniştii ediţiei din 24 august, de la Prima TV.
 
Lor li se alătură Brighi, o solistă în ascensiune din noul val de artişti. Senzuală, tonică şi frumoasă, Brighi are o invitaţie muzicală asortată perfect acestei veri “tra-la-la” dar şi corespunzătoare provocării lui Alex Velea, “Love me “. Cat de bine se pricepe Brighi să se autopromoveze, veţi descoperi urmărind emisiunea “O vară tra-la-la”, la Prima TV.
 
Adrian Ţuţu petrece vara “În tâlpile goale”, alături de Andrei, dar în competiţie directă cu autorul piesei sale, Boier Bibescu. Fiind un luptător, pentru Adrian Ţuţu “bătălia” hiturilor pare floare la ureche.
 
În schimb, pentru Boier Bibescu, lumea are valori surprinzătoare. Spumos, original, simpatic şi norocos, Boieru’ vrea să-şi forţeze acest noroc la… circ. Şi reuşeşte să-şi convingă şi prietenii să-şi promoveze hiturile în arenă şi să se lase conduşi de senzaţii extreme. Nu că ar fi greu să te săruţi cu o cămilă dar extrem, este! Aşa că, “lume, lume, soro lume “, vino de vezi şi te minunează! “Lume, lume…” este şi numele piesei reinterpretată original de Stella, rescrisă de Boier Bibescu, acest artist cu suflet de copil, pentru care plecarea în aventura de pe litoral înseamnă un urs de pluş în bagaj şi o pereche de papuci din blaniţă.
Dacă vreţi să vedeţi aventura celor cinci protagonisti ai ediţiei, nu rataţi emisiunea “O vară tra-la-la”, sâmbătă, 24 august, de la ora 16:30, numai la Prima TV.
 
 
 Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup
pan-european ProSiebenSat.1, care opereaza in Romania si prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM si onefm.ro si platforma de video sharing MyVideo.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii