Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcari supraetajate la Eforie - 23.01.2009

ro

23 Jan, 2009 15:09 804 Marime text

R  O  M    N  I  A
J U D E Ţ U L   C O N S T A N Ţ A
O R A Ş U L   E F O R I E

Pentru a creşte potenţialul turistic al oraşului Eforie, Primarul Ion Ovidiu Brăiloiu vrea  să facă parcări supraetajate

Primarul oraşului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu vrea să vină în sprijinul concetăţenilor săi din Eforie cu o seamă de proiecte care să atragă cît mai mulţi turişti, avînd în vedere că majoritatea locuitorilor depind de activitatea turistică desfăşurată în această zonă.
Ovidiu Brăiloiu a solicitat în acest sens, la Guvernul României, sprijin sub forma finanţării în vederea construirii sau amenajării de parcări supraetajate de 1000 de locuri în Eforie Nord şi 1000 de locuri în Eforie Sud.
„Lipsa locurilor de parcare este o problemă a oraşului nostru, deoarece pe durata sezonului estival, în Eforie vin peste  40000 de turişti pe zi. Străzile din oraşul Eforie sunt înguste şi nu permit parcarea laterală decît pe un singur sens. Vom încerca să atragem fonduri şi din alte surse, deoarece trebuie să demarăm cît  mai rapid proiectul cu parcările, pentru ameliorarea situaţiei din timpul sezonului şi pentru a creşte potenţialul turistic al oraşului, în paralel cu o regîndire a circulaţiei pe străzile oraşului” a declarat primarul Ion Ovidiu Brăiloiu.

BIROUL DE PRESĂ
AL PRIMĂRIEI EFORIE
23.01.2009

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii