Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Mangalia La Mangalia se va construi o baza sportivă modernă

ro

23 Feb, 2021 14:39 1761 Marime text
  • Comunicat de presă

Primăria Municipiului Mangalia a organizat marți, 23 februarie, la sediul Clubului Nautic ”Callatis”, evenimentul prilejuit de lansarea proiectului european „Înființare Bază Sportivă și Reabilitare Infrastructură”.

Prezentarea proiectului a fost susținută de către viceprimarul Dragoș Angelescu, alături de managerul de proiect, Ciprian Popa.

Cei prezenți la eveniment au fost informați cu privire la construirea Clubului Sportiv Recreativ “Callatis”, destinat tinerilor sportivi ai orașului, dar și elevilor pasionați de sport.

Conform documentației de specialitate, pe actualul amplasament al Bazei Sportive „Pescăruș” va fi construit un complex sportiv, care va găzdui spații primitoare, noi, moderne, pentru sportivii orașului.

În noua locație, se vor construi două bazine de înot (unul semiolimpic și unul pentru persoane cu dizabilități), acoperite, cu o suprafață de 1441mp pentru practicanții acestui sport.

De asemenea, în incinta clubului sportiv va fi realizat un teren de sport multifuncțional, care va cuprinde un teren de fotbal acoperit, cu structură presostatică demontabilă, unul de baschet, unul de handbal și altul de tenis, cu dotările aferente.

”Acest proiect este de un real folos tinerilor noștri sportivi, care doresc să facă performanță.

Ne-am dorit dintotdeauna să avem o bază sportivă modernă, să oferim servicii recreative tinerilor Mangaliei pentru a-i încuraja să performeze la cât mai multe discipline sportive. De aceea, era necesară o bază sportivă corespunzătoare și am accesat fonduri europene pentru realizarea acestui proiect. În curând, vom începe lucrările de modernizare a stadionului municipal, cu fonduri de la CNI”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.


În cadrul prezentării, s-a menționat că valoarea proiectului este de peste 14 milioane de lei, suma incluzând și modernizarea străzilor și aleilor pietonale din proximitatea clubului sportiv.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii