Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actualizarea situatiei la punctele de frontiera din nordul Greciei - 13 februarie, ora 14.00

ro

13 Feb, 2010 20:03 962 Marime text
Situaţia la punctele de trecere a frontierei din nordul Greciei este net ameliorată, la această oră toate frontierele fiind deschise traficului rutier, pentru toate tipurile de autovehicule.

Punctul de trecere a frontierei Promahonas este deschis pentru traficul tuturor categoriile de autovehicule, însă există în continuare pericolul blocării accesului pentru TIR-uri sau chiar pentru autoturisme.

La punctul de trecere a frontierei Exochi (lângă oraşul Drama), circulaţia este deschisă pentru traficul oricărui vehicul, tractoarele fiind retrase. Nu sunt informaţii că acest punct se va mai închide, însă vă atenţionăm că vremea este dificilă în zonă (zăpadă şi gheaţă).

La punctele de trecere a frontierei Evzoni şi Doirani, frontiera este deschisă şi circulaţia este liberă.

La Ormenio graniţa este deschisă, dar se circulă dificil din cauza condiţiilor meteo. Vă informăm că tractoarele nu au fost retrase încă din proximitatea frontierei.

De asemenea, la punctul de trecere Kipi Evros frontiera este deschisă.

Mişcările de protest ale agricultorilor s-au redus ca urmare a deciziei adoptate de unii fermieri de a înceta protestele. Totuşi, în anumite regiuni mai există posibilitatea organizării de baraje care să împiedice circulaţia rutieră.

Ambasada României la Atena rămâne în contact cu autorităţile centrale elene, iar Consulatul General al României la Salonic monitorizează evoluţia situaţiei de la nordul Greciei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii