Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ATSA Industry SRL din Braşov a semnat, din nou, cu Aeroportul Mihail Kogălniceanu (document)

ro

19 Aug, 2017 00:00 5189 Marime text
Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu (AIMK) Constanţa SA a publicat numele societăţii care şi-a adjudecat contractul „Furnizare echipamente aeroportuare“ (patru loturi). Este vorba despre ATSA Industry SRL.
 
Cele patru loturi sunt: lot 1 - utilaj tractat echipamente handling (o bucată), lot 2 - autobuz pasageri (o bucată), lot 3 - scară pasageri autopropulsată acoperită (o bucată), lot 4 - ambulift (o bucată).
 
Contractul nr. 2930, având ca obiect furnizare autobuz pasageri, în valoare de 1.847.500 de lei fără TVA, a revenit societăţii ATSA Industry SRL. Şi contractul nr. 2931, pentru furnizare scară pasageri autopropulsată, în valoare de 582.300 de lei fără TVA, a fost atribuit societăţii ATSA Industry SRL. Aceeaşi firmă a obţinut şi contractul nr. 2932 - furnizare ambulift, în valoare de 1.137.800 de lei fără TVA. De asemenea, şi contractul nr. 2934, pentru furnizare utilaj tractat echipamente handling, în valoare de 173.100 de lei fără TVA, a revenit societăţii ATSA Industry SRL. 

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: director general - Artagea Bogdan Ionuţ, director economic - Acatrinei Horia Mihail, director tehnic - Zamani Gheorghe, director Dezvoltare - Teodorescu Constantin, director Operaţional - Sută Nicuşor, director Resurse Umane şi Juridic - Irina-Petronela Şargu, membrii AGA Trocaru Ion, Dionisie Mihai George, Petcu Ramona Zena, Meteş Călin Adrian, membrii Consiliului de Administraţie Radu Răzvan-Alexandru, Marin Eugen, Matichescu Mirela-Florenţa, Cheţa Voicu şi Cristescu Oana-Simona. 

ATSA Industry SRL, în datele Registrului Comerţului 

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului:, consultat pe data 18 august, firma a fost înmatriculată în anul 2004. Sediul social este în judeţul Braşov, municipiul Săcele. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Adina Ioana Florea, născută pe 6.01.1980, în Braşov, este asociat unic. Tot ea este şi administratorul societăţii, care desfăşoară acţiuni de comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
În anul în care a fost înfiinţată societatea, 2004, aceasta avea numele de ATSA Consulting SRL, fondatori fiind Ioana Adina Todor (viitoare Florea) şi SC Saero SRL.
 
În anul 2007, Adina Ioana Florea (fostă Todor) a preluat acţiunile de la SC Saero SRL, devenind astfel asociat unic. În anul 2009, societatea a solicitat suspendarea activităţii pentru o perioadă de trei ani. Firma şi-a reluat însă activitatea cu un an înainte, mai exact în 2011, pentru ca, în 2012, să-şi schimbe numele în SC ATSA Industry SRL.

Contracte peste contracte cu AIMK 

Numele societăţii ATSA Industry SRL este cunoscut Aeroportului Mihail Kogălniceanu. De ani buni, societatea câştigă licitaţiile organizate de SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu SA şi nu doar la noi în judeţ. Societatea a câştigat doar în anul 2014 contracte cu aeroporturile din România de peste 13 milioane de lei, cu doar doi angajaţi. Şi în anul 2016, firma a mai derulat afaceri cu AIMK.
 
SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA a atribuit anul trecut contractul „Servicii de întreţinere tehnică şi reparaţii curente pentru autospecialele şi utilajele aeroportuare din dotare“ către ATSA Industry SRL, contract cu o valoare estimată totală de 500.000 de lei. Prin acest contract, societatea câştigătoare s-a angajat să se ocupe de întreţinerea tehnică şi reparaţiile autospecialelor şi utilajelor aeroportuare din dotarea Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, dintre care amintim: patru autobuze, patru autotractoare, o vidanjă avion, două benzi de bagaje şi şase scări de pasageri.
 
În toamna anului 2013, SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA a achiziţionat, printre altele, şi un utilaj aeroportuar de măturat şi deszăpezit, dotat cu perie şi suflantă. În acest sens, autoritatea contractantă a lansat procedura de licitaţie deschisă, la care s-a prezentat un singur ofertant. Aşa cum reiese din procesul-verbal încheiat la şedinţa de deschidere a ofertelor, ofertantul a fost ATSA Industry SRL, care, de altfel, a şi obţinut contractul, contra sumei de 1.103.000 de lei.
 
ATSA Industry SRL este societatea care, în luna mai a anului 2014, a mai primit un contract de la aceeaşi autoritate contractantă, de data aceasta fiind vorba despre achiziţionarea unui autobuz de pasageri cu platformă joasă şi a unei surse de energie GPU pentru alimentare aeronave, în valoare totală de aproximativ 1,5 milioane de lei. Un an mai târziu, ATSA Industry SRL a mai câştigat un contract cu firma care deţine Aeroportul Kogălniceanu, contract în valoare de 376.600 de lei fără TVA, prin care compania patronată de soţii Florea a furnizat AIMK mai multe utilaje aeroportuare.
 
În secţiunea „Documente“ poate fi consultat anunţul de atribuire, aşa cum acesta a fost publicat pe portalul licitaţiilor electronice.
 
Citeşte şi:
 
Cifră de afaceri uriaşă Încă o licitaţie câştigată de ATSA Industry SRL la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii