Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:12 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a fost interesat de un contract oferit de Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu" (document)

ro

09 Aug, 2016 18:18 1469 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Autoritatea SN Aeroportul International Mihail Kogalniceanu - Constanţa SA a atribuit un contract intitulat „furnizare prin închiriere Autospecială PSI, cu servicii de mentenanţă incluse”.

Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, conform licitatiepublica.ro. Numărul de oferte primit se rezumă doar la unul.

Câştigătorul declarat câştigător este Sisteme Integrate pentru situaţii de urgenţă-S.I.S.U. SRL. Valoarea estimată totală este de 405,045 RON, fără TVA. Firma câştigătoare are un capital social subscris de 10000 RON, integral vărsat. Printre asociaţi, numărăm: Diana-Andreea Dumitru, născută pe 24 octombrie 1986, la Bucureşti, cu 61 de părţi sociale, Costică Girip, născut pe 16 mai 1955, în Brăila, cu 20 de părţi sociale, Aurelian Niţă, născut pe 05 octombrie 1955, la Bucureşti, cu zece părţi sociale, Mihai Jercan, născut pe 27 iulie 1960, la Bucureşti, cu două părţi sociale şi George Jercan, născut pe 11 martie 1986, la Bucureşti, cu şapte părţi sociale.
Administator este George Jercan.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii