Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” va avea o aplicație software pentru îmbunătățirea performanțelor (document)

ro

02 Sep, 2021 12:00 3190 Marime text
  • Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”, contract cu o firmă din Galați.

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța a atribuit, la data de 12.08.2021, un contract de servicii pentru realizarea unei aplicații software sub forma unei platforme online integrată în vederea îmbunătățirii performanțelor companiei.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 784.000 lei.

Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor este Enovise Present SRL.

Descrierea contractului

Aplicatie software sub forma unei platforme online integrată, orientată spre administrarea unitară a cerințelor de reglementare internaționale/ naționale aplicabile aeroportului, a rezultatelor inspecțiilor de siguranță (routine, non routine, săptămânale) și a datelor furnizate de ”notele raport” în conformitate cu procesele existente și aplicabile pentru asigurarea condițiilor de operare în siguranță a aeronavelor pe aeroport.

Aplicatia trebuie sa furnizeze un raport (feedback) managerului responsabil privind neconformitatile identificate, implementarea masurilor corective necesare, responsabili de proces, termene limita, status neconformitate, data rezolvarii. Sistemul este focalizat pe planificare, organizare și nu în ultimul rând pe îmbunătățirea performanțelor.

Ofertantii vor putea solicita clarificari nu mai tarziu de 13 zile inainte de data stabilita pentru depunerea ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde numai solicitarilor de clarificari adresate de operatorii economici care au respectat termenul anterior precizat, astfel incat raspunsul la solicitarile de clarificari sa fie transmis de catre autoritatea contractanta in a 6 zi inainte de data limita de depunere a ofertelor

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante

Director General –Artagea Bogdan Ionut Director Economic – Acatrinei Horia Mihail Director Tehnic –Zamani Gheorghe Director Dezvoltare –Moldoveanu Anca Director Operational –Suta Nicusor Director Resurse Umane si Juridic – Sargu Irina-Petronela Responsabil Control Financiar Preventic – Sinorchian Simona-Liliana Membrii AGA: Marin Eugen– membru AGA Reprezentant MT, Petcu Ramona Zena – membru AGA Reprezentant Consiliul Judetean Constanta, Metes Calin-Adrian– membru AGA Reprezentant S.C. Fondul Proprietatea S.A., Ivan Elisabeta-Luminita–membru AGA Reprezentant MT. Membrii Consiliul de administratie: Artagea Bogdan-Ionut, Acatrinei Horia-Mihail, Monea Gabriel, Romany Tony-Avramescu-Gruia, Popoaca Daniel, Florea Adrian-Razvan, Stefan Paraschiv.

Despre societatea câștigătoare

Societatea Enovise Present SRL a fost înființată în anul 2015, în municipiul Galați și are ca activitate principală activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.

Potrivit confidas.ro, asociat unic și administrator al societății este Ionuț Ciprian Zaharia.

Compania Enovise Present SRL a încheiat un singur contract de achiziții publice în valoare totală de 134.500,00 lei cu Societatea Naționala de Gaze Naturale Romgaz SA.

Firma a raportat, pe anul fiscal 2020, o cifră de afaceri de 725.386 lei, un profit net de 254.301 lei și un număr de doi angajați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii