Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu investeşte în amenajarea benzilor pistei (document)

ro

22 Aug, 2016 00:00 2701 Marime text


SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA şi-a anunţat intenţia de organizare şi desfăşurare a unei proceduri publice în vederea atribuirii contractului „Studiu de fezabilitate «Banda pistei şi RESA» şi întocmirea documentaţiei cadastrale în vederea dobândirii prin expropriere a imobilelor necesare executării lucrărilor“.
 
Obiectul contractului îl constituie achiziţia serviciului „Elaborarea documentaţiilor tehnico-economice, faza: SF (Studiu de Fezabilitate), pentru obiectivul de investiţii «Amenajare banda pistei şi RESA» şi întocmirea documentaţiei cadastrale în vederea dobândirii prin expropriere a imobilelor necesare. Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 83.333 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe 26 august. Atribuirea contractului de achiziţie se va face pe baza criteriului „cel mai bun raport calitate - preţ“.
 
Conform documentaţiei de atribuire, ofertanţii trebuie să deţină autorizaţie eliberată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română şi autorizare pentru executarea de lucrări de cadastru, geodezie şi cartografie destinate infrastructurilor aeroportuare civile şi serviciilor de trafic aerian. Perioada de valabilitate a ofertei este de minimum 30 de zile de la data-limită de depunere a acesteia.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această procedură publică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii