Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:38 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” cumpără încărcător de marfă (document)

ro

14 Sep, 2021 14:12 1687 Marime text
  • Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” achiziționează încărcător de marfă de la o firmă din Brașov.
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA a atribuit, la data de 07.09.2021, un contract de furnizare echipamente - cargo loader.

Societatea care va furniza echipamentul este Acme Solutions SRL din Brașov.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 2.983.000 lei.

Descrierea contractului

Obiectivul general al achizitiei il constituie asigurarea unui nivel ridicat al sigurantei pe timpul desfasurarii activitatilor de aviatie civila pe aeroport.

Furnizare – Cargo loader pana la sediul achizitorului, inclusiv punere in functiune, pregatire personal beneficiar, precum si mentenanta/reparatii in perioada de garantie a produselor.

Ofertantii vor putea solicita clarificari nu mai tarziu de 18 zile inainte de data stabilita pentru depunerea ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde numai solicitarilor de clarificari adresate de operatorii economici care au respectat termenul anterior precizat, astfel incat raspunsul la solicitarile de clarificari sa fie transmis de catre autoritatea contractanta in a 11 zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Despre Acme Solutions SRL

Societatea Acme Solutions SRL a fost înființată în anul 2005, în municipiul Brașov și are ca domeniu de activitate comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente.

Potrivit confidas.ro, asociat unic și administrator al firmei este Mihai Cosmin Ciobanu.

Pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 3.452.230 lei, un profit net de 794.660 lei și un număr de patru salariați.

Compania Acme Solutions SRL a încheiat 12 contracte de achiziții publice în valoare totală de 4.069.868,30 lei. Printre autoritățile contractante se numără CNAIR sau Compania Națională Aeroporturi București.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii