Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Şeful Secţiei Electric din cadrul Electrocentrale Constanţa, cu două automobile (document)

ro

17 Feb, 2016 00:00 2398 Marime text
 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. Astăzi, vorbim despre averea şi interesele lui Vasile Petcu, şeful Secţiei Electric.
 
Din declaraţia de avere completată în luna aprilie a anului 2015, aflăm că Vasile Petcu nu are nici terenuri, nici imobile. În schimb, acesta are două automobile Volkswagen, fabricate în anul 1992, respectiv 2001. Şeful Secţiei Electric nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro.
 
În ceea ce priveşte veniturile realizate, Vasile Petcu a câştigat, în anul 2014, 41.278 de lei de la Electrocentrale Bucureşti şi 14.116 lei de la Electrocentrale Constanţa. Din declaraţia de interese completată în luna aprilie a anului 2015, aflăm că Vasile Petcu nu are acţiuni în nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“ sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese la care facem referire.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii