Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:36 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Şeful Atelierului de Termoficare din cadrul Electrocentrale Constanţa, cu un teren şi o casă (document)

ro

12 Feb, 2016 00:00 1042 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. Astăzi, vorbim despre averea şi interesele lui Marcel Mitrea, şeful Atelierului de Termoficare din cadrul Electrocentrale Constanţa.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna mai 2015, Marcel Mitrea, şeful Atelierului de Termoficare, deţine un teren intravilan de 255 mp, dobândit în anul 2002, precum şi o casă de 194 mp, dobândită în anul 2005. Acesta conduce un automobil Citroen C3, fabricat în anul 2008. Marcel Mitrea nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, nu are nici depozite bancare, nici datorii.
 
În anul 2014, Marcel Mitrea, şeful Atelierului de Termoficare, a câştigat 37.066 de lei de la Electrocentrale Bucureşti şi 12.889 de lei de la Electrocentrale Constanţa. Din declaraţia de interese completată în luna mai a anului 2015, aflăm că Marcel Mitrea nu este asociat în nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“ sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese ale lui Marcel Mitrea, şeful Atelierului de Termoficare.'

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • grig 12 Feb, 2016 05:40 patetici. fraieri astia ca nu va dau in judecata, chiar daca datele sunt publice. perseverenta expunerilor denota hartuire. sa nu cumva sa omiteti salariul celebrei femei de serviciu de la CET.