Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:29 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Şeful Serviciului LUR al Electrocentrale Constanţa, trei imobile şi o maşină (document)

ro

16 Feb, 2016 00:00 1148 Marime text

 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. Astăzi, vorbim despre averea şi interesele lui Dumitru Carataş, şeful Serviciului LUR.
 
Din declaraţia de avere completată în luna mai a anului 2015, aflăm că Dumitru Carataş deţine câte jumătate din două apartamente de 56 mp, respectiv 65 mp, dar şi jumătate dintr-o casă de 55 mp. Toate imobilele sunt situate în Constanţa şi au fost dobândite în anii 1994, 2004 (cele două apartamente) şi 1997 (casa).
 
Şeful Serviciului LUR conduce un automobil Volkswagen Polo, fabricat în anul 2008. Acesta nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, nu are nici conturi bancare, dar nici datorii.
 
În ceea ce priveşte veniturile realizate, în anul 2014, Dumitru Carataş a câştigat 39.487 de lei de la Electrocentrale Bucureşti şi 13.392 de lei de la Electrocentrale Constanţa. Din declaraţia de interese completată în luna mai a anului 2015, aflăm că Dumitru Carataş nu are acţiuni în nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“ sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese ale şefului Serviciului LUR din cadrul Electrocentrale Constanţa, Dumitru Carataş.
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii