Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:35 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Ce avere are şeful Secţiei Chimie a Electrocentrale Constanţa, Mădălina Munteanu (document)

ro

15 Feb, 2016 00:00 1091 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. Astăzi, vorbim despre averea şi interesele Mădălinei Munteanu, şeful Secţiei Chimie a Electrocentrale Constanţa.
 
În declaraţia de avere completată în luna mai a anului 2015, Mădălina Munteanu menţionează jumătate dintr-un teren intravilan de 300 mp, dobândit în anul 2006, şi jumătate dintr-o casă de locuit, de 86 de mp, de asemenea, dobândită în anul 2006.
 
În garaj, şeful Secţiei Chimie are două automobile: un Ford Focus, fabricat în anul 2007, şi un Renault Megane, fabricat în anul 2005. Mădălina Munteanu nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. În conturi bancare, păstrează suma de 12.000 de euro. În anul 2014, şeful Secţiei Chimie a câştigat 33.047 de lei de la  Electrocentrale Bucureşti şi 11.166 de lei de la Electrocentrale Constanţa. Soţul său a contribuit la bugetul familiei cu suma de 40.897 de lei.
 
Din declaraţia de interese completată în luna mai a anului 2015, aflăm că Mădălina Munteanu nu are acţiuni în nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“ sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese ale Mădălinei Munteanu, şeful Secţiei Chimie din cadrul Electrocentrale Constanţa.
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii