Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:39 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Şeful Secţiei Reparaţii a Electrocentrale Constanţa, două maşini şi bani în conturi (document)

ro

10 Feb, 2016 00:00 940 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. Astăzi, vorbim despre averea şi interesele şefului Secţiei Reparaţii, Dumitru Carabulea.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna mai 2015, printre bunurile imobile ale şefului Secţiei Reparaţii, Dumitru Carabulea, se numără câte jumătate din două apartamente de 68 mp, respectiv 59 mp. În garaj, acesta are două automobile: un Opel Astra, fabricat în anul 2006, şi un Peugeot, fabricat în anul 2004.
 
Dumitru Carabulea nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. În conturi bancare, şeful Secţiei Reparaţii păstrează suma de 146.500 de lei.
 
În ceea ce priveşte veniturile, Dumitru Carabulea a câştigat, în anul 2014, 45.907 lei de la Electrocentrale Bucureşti şi 15.744 de lei  de la Electrocentrale Constanţa. Soţia sa a contribuit la bugetul familiei cu suma de 33.000 de lei. Din declaraţia de interese completată în luna mai 2015, aflăm că şeful Secţiei Reparaţii nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“ sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese ale şefului Secţiei Reparaţii, Dumitru Carabulea.

Ti-a placut articolul?

Comentarii