Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:31 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Averea şefului Serviciului Laborator Metrologie al Electrocentrale Constanţa, Temur Curtomer (document)

ro

06 Feb, 2016 00:00 1287 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. Astăzi, vorbim despre averea şi interesele şefului Serviciului Laborator Metrologie, Temur Curtomer.
 
Acesta deţine o jumătate dintr-un apartament de 60 mp, iar în garaj are două automobile: un Ford Focus, fabricat în anul 2008, şi o Dacia Sandero, fabricată în anul 2003. Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna mai a anului 2015, şeful Serviciului Laborator Metrologie, Temur Curtomer, nu posedă bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, acesta nu are nici depozite bancare, dar nici datorii.
 
În ceea ce priveşte veniturile, şeful Serviciului Laborator Metrologie a câştigat, în anul 2014, 23.534 de lei de la Electrocentrale Bucureşti şi 7.984 de lei de la Electrocentrale Constanţa. Soţia sa a contribuit la bugetul familiei cu suma de 32.912 lei. La aceste venituri se adaugă alocaţia copilului minor, în valoare de 504 lei.
 
Din declaraţia de interese completată în luna mai 2015, aflăm că Temur Curtomer nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“, sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese ale şefului Serviciului Laborator Metrologie, Temur Curtomer.

Ti-a placut articolul?

Comentarii