Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tarta sarata cu ton si dovlecei

ro

06 Sep, 2017 00:00 2452 Marime text
Tarta sarata cu ton si dovlecei este deosebit de gustoasa, plus ca nu se face absolut deloc greu. Aluatul fraged, partial integral, ii da acestei tarte un gust rustic, minunat. Se poate manca atat calda cat si rece. Eu am facut-o ieri si astazi la micul dejun am mancat o felie rece de tarta. Printre ingredientele de baza ale acestei retete de tarta sarata se numara tonul bucati in suc propriu de la Lotka. Conservele Lotka de ton bucati sunt singurele din Romania prevazute cu capac transparent. Va recomand sa incercati aceasta reteta, sunt sigura ca o sa va placa.
 

Tarta sarata cu ton si dovlecei – Ingrediente (forma tarta 26 cm diametru)

Ingrediente aluat fraged

  • 180 g faina alba de grau
  • 80 g faina integrala
  • 80 g unt
  • 70-80 ml apa foarte rece
  • 1/2 lingurita sare

Ingrediente umplutura tarta sarata cu ton si dovlecei pe www.lauraadamache.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii