Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăra ucisă în stația de metrou Dristor era membru PMP. Ce mesaj a transmis deputatul Eugen Tomac

ro

13 Dec, 2017 15:20 3705 Marime text
Tânăra ucisă în stația de metrou Distror 1 era membru al Partidului Mișcarea populară. Anunțul a fost făcut de deputatul PMP, Eugen Tomac. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook și un mesaj de condoleanțe pentru familia fetei. 

”Am aflat cu tristețe că tânăra omorâtă aseară cu cruzime la metrou, Alina Ciucu, era colega noastră de la sectorul 3. Condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să odihnească în pace un suflet nevinovat” - se arată în mesajul lui Eugen Tomac. 

Tânăra de 25 de ani a fost pândită de o femeie iar într-un moment de neatenţie, butonând telefonul mobil, a fost împinsă şi a căzut pe şine în momentul în care trenul ieşea din tunel. Ea ar fi reuşit să se ridice, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul şi a căzut, fiind lovită de tren, afirmă surse judiciare. Conform acestora, agresoarea a fost incoerentă la audieri, iar primele concluzii sunt că ar avea probleme psihice. 

Sursa foto: Facebook/Eugen Tomac

Citește și: 

Cine este tânăra care a murit aseară la metrou după ce o femeie a împins-o în faţa trenului

UPDATE. Suspecta a fost prinsă. Detalii. Poliția Capitalei avertisment Crimă la metrou. Tânără împinsă în fața trenului. Cine o cunoaște pe ucigașă. Semnalmente. O altă tânără a scăpat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii