Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Suspecta a fost prinsă. Detalii. Poliția Capitalei avertisment Crimă la metrou. Tânără împinsă în fața trenului. Cine o cunoaște pe ucigașă. Semnalmente. O altă tânără a scăpat

ro

13 Dec, 2017 01:23 11977 Marime text
Aseară, Poliția Capitalei a transmis, prin purtătorul de cuvânt Diana Sarca, un mesaj-avertisment, după ce o femeie, în urma unui conflict, a împins o tânără în fața trenului de metru, în stația Dristor 1.

Totodată, o altă tânără a fost împinsă în fața trenului, dar nu i s-a întâmplat nimic. Aceasta a relatat evenimentul abia la ora 20:00, deși se întâmplase mult mai devreme. Există indicii că ar fi fost aceeași femeie.

Mesajul Poliției Capitalei:

„Poliția Capitalei intervine în toate stațiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locații și pentru identificarea  unei femei bănuite de comiterea infracțiunii de metrou.
 

În această seară, în stația de metrou Dristor 1, femeia în cauză a împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul, a decedat.

 
Pentru a preîntâmpina un alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca polițiștii să patruleze în toate stațiile de metrou. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informații despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugați să apeleze de urgență la 112 sau să se adreseze celui mai apropiat polițist.
 
Cercetările în cauză sunt anchetate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București Și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.
 

Semnalmente: vârsta 40-45 de ani, aproximativ 1.70 m, constituție slabă, ten deschis, pomeți proeminenți, îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis largi, pe cap purta o eșarfă bleumarin închis care îi acoperea părul”, se arată în comunicatul poliției.

 
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a mai precizat că din primele cercetări reiese că femeia şi tânăra care a decedat ar fi fost implicate anterior într-un conflict.
 
"Din datele existente, suspecta a părăsit staţia de metrou şi a ieşit la suprafaţă", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

UPDATE ora 06.10.
În această noapte, la circa trei ore de la producerea crimei, suspecta a fost prinsă în zona Piața unirii, tot în stația de metru, de poliiștii de la Transporturi.

Ea a fost audiată și a fost condusă la Poliția Capitalei pentru continuarea audierilor și luarea măsurilor ce se impun.
Suspecta are în jur de 36 de ani și a fost identificată după imaginile de pe camerele de luat vederi. 

Reprezentanții Poliției Capitalei au declarat că nu s-au mai confruntat cu astfel de cazuri în România, după ce o femeie a împins în fața metroului o tânără care și-a pierdut viața.

"Suspecta a fost reținută cu propunere de arestare preventivă. Nu s-a opus, a fost luată și condusă la audieri. Din experiența de 20 de ani pe care o am în poliție, nu țin minte să se mai fi întâmplat așa ceva în București.", a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Capitalei, la Realitatea TV.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii