Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunteţi curioşi cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion?

ro

25 Oct, 2016 14:50 3217 Marime text
Sunteţi curioşi cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion? Au fost făcute estimări de către Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia, ce au un grad de realizare de aproximativ 60%.  
 
Prognoza meteo noiembrie
 

Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de normă în cea mai mare parte a ţării, posibil mai ridicate, local, în sud şi sud-est. Cantităţile totale de precipitaţii vor fi apropiate de normă în sud-estul şi local în sudul ţării, iar în restul teritoriului vor fi în general excedentare.
 
Prognoza meteo decembrie

 
Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de normă în cea mai mare parte a ţării, posibil mai ridicate, local, în sud şi sud-est. Precipitaţiile lunare vor fi în general peste normele climatologice, exceptând local estul, nordul şi vestul ţării, unde acestea vor fi apropiate de medii.
 
Prognoza meteo ianuarie
 
Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei în cea mai mare parte a teritoriului, exceptând, local, regiunile nordice, nord-vestice şi centrale, unde acestea se pot situa sub media climatologică. Cantităţile totale de precipitaţii vor fi apropiate de norme în est şi sud-est şi se vor situa, în general, peste normele climatologice în restul ţării.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii