Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai frumoasă poveste de iarnă din oraș Solid House, câștigătoare a concursului „Există Crăciun și în pandemie!“, din Constanța (video)

ro

05 Jan, 2021 20:22 6052 Marime text


Societatea Solid House a fost desemnată astăzi, 5 ianuarie 2021, câștigătoare a concursului „Există Crăciun și în pandemie“, din Constanța.

În cadrul competiției, decorurile de iarnă alese de compania Solid House pentru a aduce Crăciunul în inimile, dar și pe străzile constănțenilor, chiar și în vreme de pandemie, au primit cele mai multe voturi ale oamenilor.

În aceste vremuri grele, compania Solid House a răspuns „prezent“ apelului de solidarizare pentru a aduce un strop de bine și de frumos în inimile greu încercate în acest an și astfel, grație implicării societății, parcul Tomis 2 din Constanța s-a transformat pentru câteva săptămâni într-o adevărată poveste de iarnă.



„Într-un an greu, un an care ne-a pus la încercare din toate punctele de vedere, magia sărbătorilor de iarnă a fost adusă pe străzile din Constanța de agenții economici care au îmbrăcat în straie de sărbătoare mai multe zone din oraș“, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Potrivit autorităților locale, „în ultima zi din an, constănțenii au arătat care au fost cele mai apreciate decoruri. Astfel, cele mai multe voturi au primit S.C. Solid House S.R.L., MCF Construct 2000 S.R.L. și S.C. Metchim Trade S.R.L., urmate de S.C. Luxten Lighting Company S.A., Chimpex S.A. și Ameropa Grains S.A., Granvia Marina, S.C. Matei Takeaway S.R.L., S.C. RAJA S.A., S.C. Tomis S.A., S.C. Orient Ceramic S.R.L., Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța și IFN Garanti Group Credite“.



„Implicarea fiecărei societăți a demonstrat încă o dată că în situații dificile constănțenii se mobilizează. Cu această ocazie, Primăria Constanța mulțumește tuturor celor care au creat decoruri de poveste în oraș - lumini, culoare și ornamente vesele pentru toți constănțenii“, au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Puteți parcurge un tur virtual în povestea de iarnă Solid House din parcul Tomis 2 urmărind filmul de mai jos.

Sursa foto (în text): Primăria Constanța

Sursa video: ZIUA de Constanța


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii