Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crăciun în carantină Faleza Cazinoului, magnet pentru constănțeni. Cu mic cu mare, la plimbare

ro

25 Dec, 2020 12:28 7847 Marime text
  • Locuitorii au ieşit de dimineaţă la plimbare și s-au putut bucura de razele timide ale soarelui pe Faleza Cazinoului din Constanța, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.
Anul marcat de pandemie a fost unul care a pus la încercare populația, iar sărbătoarea Nașterii Domnului se va desfășura sub restricțiile carantinei, în municipiul Constanța.

Vreme frumoasă  astăzi la Constanţa. Locuitorii au ieşit de dimineaţă la plimbare și s-au putut bucura de razele timide ale soarelui. Deși este o perioadă grea, constănțenii au ales ca prilej de relaxare o plimbare pe Faleza Cazinoului.

Indiferent de perioadă, valurile care se spărg de țărm, aduc un moment de relaxare și calm, momente de care cu toții avem atâta nevoie în această perioadă tensionată cauzată de pandemie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Radu 26 Dec, 2020 10:50 Ce au scris pe declaratie, intreb pentru un prieten care sta la 400 m de plaja ,iar politia nu-i permite sa-si duca fetita sa plimbe acolo. "Doar in perimetrul blocului"
  • Mari 25 Dec, 2020 13:04 Bine ca unii dintre noi suntem mai prostanaci si stam in casa iar tupeistii ies afara fara consecinte! Se duce de rapa credibilitatea Politiei!!