Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Se redeschide sau nu „Grădinița groazei“ de la Constanța? Ce spune ISJ

ro

08 Sep, 2016 11:07 3343 Marime text
În spațiul public circulă informația că fosta grădiniță privată „Micul Regat“ din Constanța se pregătește să-și redeschidă porțile de pe 12 septembrie, însă sub un alt nume. Reamintim că este vorba despre aceeași unitate de învățământ supranumită în mass-media „grădinița groazei“, după ce, în 2013, mai multe educatoare de acolo au fost filmate în timp ce-i maltratau pe copii. De atunci, pe rolul instanțelor de la Constanța se află un proces penal.  

Între timp, grădinița „Micul Regat“ a fost închisă. Până acum, când, așa cum spuneam, ar fi organizat din nou înscrieri și se pregătește să preaia alți copii. Inspectorul Școlar General, Gabriela Bucovală, a declarat astăzi într-o conferință de presă la sediul inspectoraului că de acreditarea grădinițelor private se ocupă ARACIP, nu Inspectoratul Școlar Județean. De altfel, se pare că  Agenția Română pentru Asigurarea Calității în Învățământ va verifica din nou, la acest început de an școlar, toate grădinițele private din România. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicoleta 04 Oct, 2016 08:25 Trebuie evaluati psihologic o data la trei luni si verificare de inspectorat sanepid de curatenie in fiecare luna De ce se angajeaza doar cu pile cunostinte etc la orice gradinita camin etc de copilasi copii batrini din tara Rominia Eu Nicoleta am iintrat recunosc cu pile ca ingrijitoare la gradinita cu program prelungit de stat romin in ROMINIA ORAS CONSTANTA VIRSTA 37 ANI si am lucrat timp de 3 ani si sa desfiintat si eu Nicoleta vreau sa lucrez in continuare ingrijitoare lagrasinita cu program prelungit telefon 0725364498 Telefon fix 0241 694948