Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Război politic în Republica Moldova

ro

16 Oct, 2015 21:30 1708 Marime text
Reţinerea fostului premier moldovean Vlad Filat stârneşte un adevărat război pe scena politică de peste Prut. În timp ce procurorii fac percheziţii acasă la Filat, colegii săi de partid din PLDM încearcă să obţină demisia directorului Centrului Naţional Anticorupţie.
 
Prin urmare, se deschide un nou front de luptă şi în interiorul coaliţiei de guvernământ: liberal democraţii lui Filat îi acuză pe colegii de la Partidul Democrat că sunt în spatele problemelor fostului prim ministru. Astăzi, a apărut în presă denunţul omului de afaceri Ilan Shor, care a dus la reţinerea lui Vlad Filat, potrivit stiri.tvr.ro.
 
Multimilionarul Ilan Shor, principalul învinuit în dosarul „jafului secolului" din Republica Moldova, le-a povestit procurorilor cum ar fi spălat bani împreună cu Vlad Filat şi cum i-ar fi dat mită sume uriaşe de bani. Ar fi vorba, în total, de peste un sfert de miliard de dolari. Din depoziţia lui Shor ar rezulta şi implicarea fostului premier în dispariţia miliardului de dolari din sistemul bancar moldovean.
 
Sursa foto: moldova24.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii