Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șapte fotbaliste de la Farul Constanța, convocate la echipele naționale în preliminariile Campionatului European

ro

03 Apr, 2024 10:46 629 Marime text



Echipa feminină de fotbal Farul Constanța, liderul din Superligă, are șapte jucătoare convocare la echipele naționale de senioare ale României și Republicii Moldova pentru meciuri din preliminariile Campionatului European, WEURO 2025.

România întâlnește vineri, 5 aprilie 2024, Armenia în deplasare (pe Armavir Stadium, de la ora 14.00), iar marți, 9 aprilie 2024, de la ora 19.00, se duelează pe teren propriu (Stadionul CNS „Arcul de Triumf” din București) cu selecționata Kazahstanului.

Pentru cele două partide de la Farul au fost convocate patru jucătoare, Ana Maria Stanciu (fundaș), Ioana Bortan (mijlocaș), Olga Iordăchiuși (mijlocaș) și Adriana Florentina Istrate (mijlocaș).
 
Selecționata Moldovei le-a chemat pe faristele Felicia Guțu (fundaș), Nadejda Colesnicenco (fundaș) și Claudia Chiper (atacant) pentru partidele cu Slovenia și Letonia.

Etapa a patra din turneul play-off al Superligii i-a adus Farului a patra victorie, acasă contra Universității Cluj, campioana în exercițiu a României.

La Ovidiu, s-au întâlnit echipele de pe locurile 2 (Farul) și 3 (U Cluj), iar gazdele s-au impus cu 1-0 (Chiper 38).

În urma acestei victorii, fotbalistele de la Farul, care sunt singurele cu punctaj maxim din play-off, au egalat la puncte (38) liderul clasamentului, Politehnica Timișoara, care, tot astăzi, a pierdut în deplasare, 0-2, în fața echipei de pe locul patru, ultimul, Csikszereda Miercurea Ciuc.

Mai mult, Farul trecut și pe prima poziție, având golaveraj mai bun față de fomația timișoreană, +6 (9-3) față de -3 (3-6).  

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Citește și:


Fotbalistele de la Farul Constanța au învins și campioana României și au urcat pe locul întâi în clasament
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii