Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul dosar cu droguri din 2013 Percheziţii domiciliare în Vrancea şi Constanţa

ro

14 Feb, 2013 09:44 1556 Marime text

Primul dosar cu droguri din 2013.Mai multe persoane, consumatori de droguri dar şi traficanţi de substanţe cu efecte halucinogene şi de plante etnobotanice, au fost ridicate de anchetatori şi duse la audieri ieri dimineaţă, începand cu orele 6.00

 Percheziţiile au vizat şapte locaţii, şase din Vrancea şi una din Constanţa. Investigaţiile au fost realizate de ofiţerii sub acoperire din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate (SCCO) Vrancea sub coordonarea procurorilor de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Vrancea. Peste 20 de persoane au fost aduse la audierile care au continuat pană după ora închiderii ediţiei. Anchetatorii nu au făcut publice mai multe informaţii, însă, conform unor surse judiciare, ar fi vorba de canabis, haşis şi plante etnobotanice pe care unii dintre consumatori le-ar fi vandut în mod repetat investigatorilor sub acoperire. Conform aceloraşi surse, cantităţi de droguri ar fi fost găsite la percheziţiile de ieri dimineaţă şi au fost trimise deja la analize pentru a se confirma conţinutul stupefiant. La finalul audierilor sunt aşteptate şi reţineri, urmate cel mai probabil de propuneri de arestare preventivă. Aceasta este prima acţiune pe consum şi trafic de droguri din acest an.

Poliţiştii vranceni, în colaborare cu cei de la Constanţa, au descins în această dimineaţă  în şapte locaţii din Focşani şi Constanţa.

Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criumei Organizate şi procurorii de la Direcţia de Investigaţii şi Combatere a Crimei Organizate au descins în această dimineaţă în cartierul CFR. Oamenii legii au ridicat pentru audieri mai mulţi suspecţi de trafic şi consum de droguri, de mare risc. În orele următoare, la sediul Parchetului Vrancea vor începe audierile în acest caz. 
Sursa: Ziarul de Vrancea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii