Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial, de la DIICOT, despre reţinerea afaceristului Cristian Burci

ro

28 Apr, 2016 12:53 1885 Marime text
Redăm mai jos comunicatul integral pe care redacţia ZIUA de Constanţa l-a primit, astăzi, de la DIICOT, cu privire la reţinerea afaceristului Cristian Burci.
 
„La data de 27.04.2016 şi 28.04.2016  procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Olt au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor::
 
BURCI CRISTIAN IONEL, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la delapidare cu consecinţe deosebit de grave, instigare la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, spălare de bani, instigare la spălare de bani şi instigare la evaziune fiscală.
 
TURCU  DENISA, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave,  spălare de bani, complicitate la delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi instigare la evaziune fiscală.
 
GHEOCOV  CLARA  CLEMENTINA, pentru săvârşirea infracţiunilor de aderarea la un grup infracţional organizat, delapidare cu consecinţe deosebit de grave, abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, spălare de bani, evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.
 
DINOIU  ION, pentru săvârşirea infracţiunilor de aderarea la un grup infracţional organizat, delapidare cu consecinţe deosebit de grave, abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală.
 
STANCU  VILSON, pentru săvârşirea infracţiunilor de aderarea la un grup infracţional organizat, complicitate la delapidare, complicitate la abuz în serviciu şi spălare de bani.
 
Astăzi, procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Olt au solicitat Tribunalului Olt  luarea măsurii arestării preventive a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”.
 
Citeşte şi Cristian Burci a fost reținut de DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii