Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi proteste la RADET Constanţa. Se cere demisia directorului Liviu Popa (galerie foto+video)

ro

03 Jun, 2016 11:17 3750 Marime text
Directorul general al RADET, ing. Liviu Dorel Popa, prezintă la această oră un proiect experimental de distribuţie pe orizontală a apei calde  de consum cu contorizare individuală. Cei de la RADET spun că prezentarea proiectului se va face la scara beneficiară.
De cealaltă parte, sindicaliştii Sindicatului Energo-RADET protestează. Sindicaliştii acuză că directorul instituţiei a făcut o serie de afirmaţii neadevărate, de natură să inducă în eroare angajaţii instituţiei, cât şi opinia publică.

Liderul de sindicat Petrică Mădulărescu spune că mărirea salariului prin aşa-zisa negociere selectivă nu este decât „o înşelătorie şi abuz, pentru că, de fapt, acestora li s-a redus salariul prin micşorarea coeficientului avut de salariaţi conform grilei de salarizare anterioare, grilă care, cu acordul sindicatului afiliat politic, a fost scăzută cu 0,35 pentru fiecare categorie de salariaţi ai RADET Constanţa, şi care nu a fost adusă la cunoştinţa salariaţilor nici până azi”.

Mădulărescu mai punctează faptul că „aşa-zisa redresare a RADET nu este de fapt decât un regres ruşinos, calitatea serviciilor RADET a scăzut ca urmare a creşterii numărului de reclamaţii pentru parametrii furnizaţi la consumatori, cât şi a numărului mare de procese pierdute de RADET în instanţele de judecată, toate acestea având un impact negativ asupra prestigiului regiei şi datorate măsurilor managementului defectuos recunoscut chiar şi de viceprimarul Decebal Făgădău în iunie 2015”.

La protestul sindicaliştilor au fost doar... doi oameni. Directorul Popa spune că cei doi s-ar afla, de fapt, în concediu medical. 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii