Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicușor Constantinescu DNA este o teroare națională. Toate dosarele se bazează pe ascultări

ro

28 Mar, 2014 18:43 2720 Marime text
dna teroare nationalaPreședintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, a declarat, vineri, pentru B1 TV, după ce magistrații au decis din nou să fie cercetat în libertate, sub control judiciar, că s-a făcut dreptate.
„S-a făcut dreptate. Tot ce am spus eu a fost adevărat, a fost o exagerare a DNA împotriva mea. Dumnezeu este sus pentru noi toți.  Dacă nu există nicio probă, poate să existe o faptă penală. Dacă erau detalii și eram vinovat, astăzi eram arestat”, a declarat edilul pentru B1 TV.
De asemenea, acesta și-a reiterat dorința ca DNA și ANI să fie desființate ori reorganizate, pentru a „intra în normalitate”.
„Doresc o reorganizare și intrare în normalitate în ceea ce înseamna actul de justiție în România, nu să nu te trezești cu mascații în casă noaptea, fără să fii citat și să să nu ști despre ce e vorba. Nu poți să acuzi un om fără să-i aduci la cunoștință. S-au luat toate documentele, mai puțin cele care nu mă incriminau”, a mai spus președintele CJ Constanța.
„Vreau să nu se mai facă ascultări de telefoane, percheziții abuzive. E o teroare națională. Toate dosarele DNA se bazează pe aceste ascultări”, a mai spus acesta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii