Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Nicuşor Constantinescu, la adresa DNA - „Eu nu pot să mă tratez şi de cancer, să vin şi să fac Zorro“

ro

03 Apr, 2014 11:59 2722 Marime text
Potrivit şefului CJC, acţiunile DNA sunt abuzive. „Hăituala” la care sunt supuşi unii reprezentanţi ai administraţiilor locale trebuie să înceteze.
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost, în cursul zilei de astăzi, la sediul DNA cu documentele doveditoare emise de Institutul de Medicină Legală (IML), prin care s-ar certifica faptul că este bolnav de cancer de prostată. Tocmai din acest motiv, magistraţii au decis recent ca el să fie cercetat în stare de libertate pentru abuz în serviciu. Înainte să intre în sediul DNA, el a declarat că va solicita procurorilor să-i permită să plece în SUA pentru a se opera.
“Voi merge în Statele Unite pentru tratament, încep bombardamentul radioactiv, stau în America atât cât este necesar. Nu fug de justiţie şi de judecată. Problema e că este o hăituială organizată, abuzivă a DNA”, a declarat Nicuşor Constantinescu.


UPDATE:

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa vrea să plece la tratament în Statele Unite. El a mers azi la DNA cu documente care arată că este bolnav pentru a cere permisiunea de a părăsi ţara. Nicuşor Constantinescu a atacat din nou Direcţia Naţională Anticorupţie. El a cerut în trecut desfiinţarea instituţiei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a venit la Bucureşti cu documente de la IML, prin care să le arate procurorilor DNA că permisiunea de a părăsi ţara este o necesitate.

"Diagnosticul este de adeno, cancer de prostată. Trebuie să plec de urgenţă în Statele Unite. Eu nu pot să mă tratez şi de cancer, să vin şi să fac Zorro şi filme western cu masini si sirene prin România că aşa vrea DNA-ul. Serialul cu Zorro a continuat şi ieri cu preşedintele CJ Duicu de la Mehedinţi. Este coleg cu mine de partid. Aceeaşi înscenare este şi acolo", a spus Nicuşor Constantinescu.

Nicuşor Constantinescu nu a ezitat să atace Direcţia Naţională Anticorupţie, instituţie care spune acesta, acţionează la comenzi politice.

"Care e scopul DNA-ului? Nu este evident?! Acela de a denigra aleşii PSD. Este o hăituială organizată, abuzivă în toată România. Au fost oameni numiţi politic. Doamna Kovesi este înţelegerea şi pactul făcut între domnul prim ministru Ponta şi domnul Băsescu da, pactul de coabitare. N-a făcut nicio afacere după cum vedeţi", a mai spus Constantinescu.

Nicuşor Constantinescu este urmărit penal pentru abuz în serviciu. El este acuzat că nu a permis Curţii de Conturi să facă verificări la anumite instituţii din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa. Procurorii îl acuză şi că ar fi creat un prejudiciu de 30 de milioane de euro pentru că nu ar fi a emis sau prelungit autorizaţii de construcţie pentru centrale eoliene.

Sursa: REALITATEA.NET
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii