Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Energiei va numi noi Consilii de supraveghere la Complexul Oltenia, Oil Terminal și SAPE

ro

08 Sep, 2016 15:10 1586 Marime text
Ministerul Energiei va numi în această săptămâna noi Consilii de supraveghere la Complexul Oltenia, Oil Terminal și Societatea de Administrare a Participațiilor din Energie (SAPE), a declarat, ieri, ministrul de resort, Victor Grigorescu, anunță Agerpres.

„Listele sunt finalizate. Este o chestiune de procedură. Săptămâna aceasta vom numi consiliile de supraveghere la SAPE, Oil Terminal și Complexul Oltenia", a spus Grigorescu, la finalul unei dezbateri pe teme energetice organizată de Comisia de industrii și servicii din Camera Deputaților. Au fost liste bune, mi-aș fi dorit să fie mai numeroase. Este o dorință a unor de a-și suma un proces greu, pentru că, la Oltenia, ca să fii pe listă înseamnă că trebuie să-ți asumi un proces extrem de complicat, într-o societate aflată într-o situație dificilă", a susținut Grigorescu, citat de Agerpres.

El a adăugat că există liste și pentru membrii directoratului în cazul complexului Oltenia, iar noul Consiliu de supraveghere, odată ce va fi numit, va putea selecta componența directoratului.

În ceea ce privește conducerea Hidroelectrica, ministrul a precizat că a fost selectată firma de recrutare și, imediat după semnarea contractului cu aceasta, va fi demarat procesul de depunere a candidaturilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii