Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Partener Construct General SRL a bătut palma cu Midia Green Energy SA din Năvodari. Contract de peste 850.000 lei (DOCUMENTE)

ro

04 Apr, 2024 14:11 760 Marime text
  • Partener Construct General SRL și-a adjudecat, prin negociere directă, de la Midia Green Energy SA din Năvodari contractul privind monitorizarea video monitorizare video a unui teren.
  • Pachetul de acțiuni al Midia Green Energy SA este deținut de Statul Român, prin Ministerul Energiei și KMG International NV.
  • Societatea Partener Construct General SRL este deținută de asociații Maria Magdalena Bîlea și Andrei-Iustin Găliceanu.
 
 
Midia Green Energy SA din Năvodari a semnat cu Partener Construct General SRL, care și-a adjudecat, prin negociere directă, contractul privind monitorizarea video monitorizare video CEF Gornet.
 
Contractul „Amenajare imprejmuire teren cu monitorizare video, CEF Gornet“ a fost atribuit societății Partener Construct General SRL. Valoarea contractului atribuit este de 850.410,18 lei.
Achiziția constă în executarea lucărilor de confecție și montare împrejmuire gard, dar și monitorizarea video a unui  teren.
 
Pentru monitorizarea terenului și împrejmuirii se va monta un sistem de supraveghere video care va conține 25 de camere video. Lucrările vor consta în curățarea terenului de iarbă și buruieni, amenajare terenului, împrejmuire cu panouri bordurate cu extensie de sârmă ghimpată antiefracție. Lucrarea se va executa în maxim 45 de zile de la semnarea contractului.

 

Despre Midia Green Energy SA


 
Potrivit termene.ro, firma Midia Green Energy SA a fost înființată în anul 2001, adresa sediului social este la Năvodari, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „producția de energie electrică“.
 
Pachetul de acțiuni al Midia Green Energy SA este deținut de Statul Român, prin Ministerul Energiei (cu 56.57503%) și KMG International NV (cu 43.42497%).
 
Calitatea de administratori o dețin Paul Galea, Sinan Mustafa, Sorin Neculae, Sabigat Rakhmetov și Manuela Petronela Stan Olteanu. Pentru 2022, Midia Green Energy SA cu 15 salariați a raportat o cifră de afaceri de 3.786.876 lei, un profit de 840.673 lei.
 

Despre Partener Construct General SRL


 
Înființată în anul 2013, firma are sediul social pe strada Muzicii, nr. 53, Mansardă, ap. Camera 1, Năvodari, județul Constanța și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat. Societatea este deținută de asociații Bîlea Maria Magdalena și Galiceanu Andrei-Iustin, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorul societății este Bîlea Maria Magdalena.
 
De-a lungul anilor, societatea a încheiat cu autorități publice locale 195 de achiziții directe. Printre acestea se numără: Midia Green Energy SA, Raja SA Constanța, Ministerul Apărării Naționale - Unitatea Militară 01853 Capu Midia, Orașul Năvodari, Societatea Comercială Uzina Termoelectrica Midia Navodari și altele.

De la autorități publice din județul Constanța, Partener Construct General SRL a obținut, prin negociere directă, 15 contracte.
       
În anul 2022, Partener Construct General SRL cu 75 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 6.809.049 lei și un profit de 905.680 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP

De asemenea, în secțiunea Documente puteți consulta și lista contractelor obținute de Partener Construct General SRL de la autorități publice locale din județul Constanța.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța: Midia Green Energy SA. Mandatul membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie, prelungit cu două luni
 
Firme Constanța: Midia Green Energy SA. Cine sunt cei cinci membri provizorii în Consiliul de Administrație
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii