Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnaliştii-îmbrânciţi de oamenii lui Nicuşor Constantinescu (video)

ro

28 Mar, 2014 13:39 3482 Marime text
Potrivit realitateatv, jurnaliştii au fost îmbrânciţi de oamenii de pază ai lui Nicuşor Constantinescu, în timp ce aceştia vroiau să îi ia o declaraţie preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.
Şi postul de televiziune B1TV spune că mai mulți angajați ai șefului Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, i-au îmbrâncit pe jurnaliștii prezenți la Curtea de Apel București, acolo unde acestal a depus noi probe în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu.
Chestionat de jurnaliști, Constantinescu a spus: „V-am făcut eu ceva? Eu am fost la instanță până aum. Nu pot să fiu în două locuri în același timp. Nu știu ce s-a întâmplat”.
Potrivit B1 TV, altercația a avut loc în momentul în care Constantinescu a ieșit din sala de judecată, iar presa a vrut să iasă după el. Atunci gărzile sale s-au opus, iar jandarmii de la CAB nu au intervenit.
Întrebat ce s-a petrecut în instanță, acesta a spus:  „Am depus probe. Că am eliberat toate autorizațiile pe care procurorii spun că nu le-am eliberat”.
Incidentul a avut loc la Curtea de Apel Bucureşti.
Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, se află azi în faţa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti.
Aceştia analizează contestaţia formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie împotriva deciziei tribunalului Bucureşti, instanţă care, pe data de 20 martie, a respins propunerea de arestare a şefului CJC.
De asemenea, azi, tot Curtea de Apel Bucureşti va analiza şi contestaţia formulată de Adrian George Gâmbuţeanu, directorul Regiei Autonome de Drumuri şi Poduri Constanţa, împotriva mandatului de arestare preventivă emis pe numele său de Tribunalul Bucureşti.
Deciziile de azi ale Curţii de Apel vor fi definitive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii