Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT, trei percheziţii pe raza municipiului Buzău

ro

10 Aug, 2016 12:51 1584 Marime text
Astăzi, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucuresti, au efectuat un număr de trei percheziţii pe raza municipiului Buzău, dintre care o percheziţie la sediul unei instituţii publice, într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunilor de favorizare a făptuitorului și compromiterea intereselor justiție.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă, că în cursul anului 2014, suspectul C. P. O., director executiv în cadrul unei instituţii publice, a sprijinit cu intenție doi făpuitori cercetați într-un dosar penal aflat pe rolul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial București, în scopul împiedicării și îngreunării cercetărilor în dosarul menționat și tragerii la răspundere penală, prin punerea la dispozitia acestora de informații nepublice.

Astfel, luând cunoștință în virtutea funcției de informații, privind modul în care urmează să se administreze o probă în dosarul aflat pe rolul D.I.I.C.O.T, suspectul a divulgat aceste date îngreunând urmărirea penală şi a dezvăluit, fără drept, mijlocul de probă și înscrisul oficial, înainte de dispunerea unei soluții de trimitere în judecată ori de soluționarea definitivă a cauzei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii