Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se relaxează poliţiştii în timpul serviciului? Joacă ping-pong (video)

ro

22 Oct, 2016 18:44 2867 Marime text
Doi agenţi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stoina, din judeţul Gorj, au fost filmaţi, în uniformă, în timp ce jucau tenis de masă, într-un bar din comuna Berleşti.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a anunţat că a început o anchetă în cazul celor doi agenţi surprinşi în timp ce jucau tenis de masă, într-un bar din satul Lihuleşti. “Conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, în primul rând, pentru a stabili dacă erau în timpul serviciului şi aplicarea măsurilor disciplinare conform reglementărilor legale”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, citat de presa locală.

În imagini se poate vedea cum cei doi poliţişti, îmbrăcaţi în uniformă, joacă tenis fără să fie deranjaţi de prezenţa celorlalţi clienţi din local. Reprezentanţii Primăriei comunei Berleşti, pe care oamenii legii trebuie să o supravegheze, cer să fie luate măsuri în acest caz.

“Este un magazin cu masă de tenis, a fost cândva discotecă, la Lihuleşti. Ştiu că după ora 16.00 avem în localitate patrulă de la Stoina. Cu siguranţă erau în timpul serviciului. Când sunt probleme noi îi contactăm. Eu îl contactez direct pe şeful de post când sunt probleme. Eu sunt mulţumit de activitatea poliţiştilor de la noi din comună, de cei de la Stoina nu ştiu ce să zic. Nu mi se pare normal aşa ceva,să stea în magazin şi să joace tenis de masă. Aveau şi altceva de făcut. Au toată Valea Amaradiei în subordine, probabil că erau alte probleme de făcut. Dacă au greşit, atunci să răspundă”, a declarat Iulian Berlescu, primarul comunei Berleşti, citat de jurnaliştii de la banatulazi.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii