Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Obiectivul PSD este să pună justiția sub control” Cum catalogheză Băsescu atitudinea lui Mazăre cu privire la procurori

ro

13 Sep, 2014 16:37 2108 Marime text
Întrebat despre comportamentul de ieri al primarului Radu Mazăre care a transmis vorbe foarte urâte la adresa procurorilor în cadrul reuniunii PSD Constanța, președintele Traian Băsescu a spus: „Înjurarea procurorilor este o emblemă a PSD. Eu nu spun că procurorii trebuie iubiți... să le faci cadou de ziua lor. Dar sunt niște funcționari ai statului, parte a sistemului de justiție care își fac treaba, uneori bine, alteori mai puțin bine și te simți neîndreptățit”.

Șeful statului a subliniat cu privire la procurori că a apărut un act normativ „care îi face și responsabili pentru abuzuri”.

„De discutat nu este neapărat înjurătura lui Radu Mazăre. Radu Mazăre atat minte are și nu te poti aștepta la altceva de la el. Grav este că sala a aplaudat in loc să se ridice să îl dea afară. Este o caracteristică a PSD, ura împotriva statului, ura împotriva justiției, ura împotriva legii. Ei vor legea să o facă pentru ei și neamurile lor, prietenii lor, nu pentru tara aceasta. Este și obiectivul lor - câștigarea președenției pentru a pune sub control justiția... Nu e nicio diferență între modul de gândire a lui Victor Ponta și Voiculescu... E ca un giulgiu aruncat peste țară, mentalitatea PSD cu privire la justiție”.

sursă foto: captura B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii