Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce crede Traian Băsescu despre referendumul organizat de președintele Klaus Iohannis

ro

04 May, 2019 16:07 2086 Marime text
Fostul președinte al României, Traian Băsescu a vorbit la Constanța despre referendumul organizat de președintele Klaus Iohannis.

„Merg la referendum, chiar dacă nu cred ca va reuși, și ii sfătuiesc și pe români să meargă la referendum. Prezența masivă a românilor la referendum va demonstra că poporul e mai sus decât clasa politică, că e capabil să înțeleagă ce e justiția, că nu vrea o justiție subjugată” - a declarat Traian Băsescu la Constanța. 

Traian Băsescu a explicat că este de partea președintelui în privința referendumului, cu toate ca el nu va avea niciun efect fără modificarea constituției. 

Vă reamintim, în 2009, în timpul mandatului său prezidențial, Băsescu a inițiat Referendumul pentru trecerea la parlament unicameral și reducerea numărului de parlamentari. A fost un referendum pentru trecerea de la actualul Parlament bicameral (cu aproximativ 137 de senatori și 334 deputați) la un Parlament unicameral (cu cel mult 300 de deputați). Deși validat, acest referendum nu a fost implementat niciodată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii