Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, acuzat ar fi fost colaborat cu Securitatea. Ce s-a decis ieri

ro

06 Sep, 2019 11:39 2475 Marime text
Ieri, la Curtea de Apel Bucureşti a avut loc primul termen în dosarul în care fostul preşedinte  al României Traian Băsescu este acuzat de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhvelor Securităţii că ar fi fost colaborator.
 
Ieri, în timpul procesului, a fost formulată o cerere de recuzare formulată de către petentul Ene Dragoş Marian, în nume propriu, şi în calitate de mandatar al petentului Ene Nicanor George, în temeiul art. 110 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, aprobat prin hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/17.12.2005.
 
Pe cale de consecinţă, dosarul se va înainta completului cu număr imediat următor, care judecă în aceeaşi materie (completul 8 fond). În acest sens, instanţa a amânat pronunţarea la data de 20 septembrie.
 
Amintim că pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, a foat înregistrat, pe 29 mai, dosarul cu număr unic (nr. format vechi) 3160/2/2019, materie Contencios administrativ şi fiscal, în care Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii este reclamant, iar Traian Băsescu este părăt.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii