De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
17:12 19 01 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Constănţeanul Sorin Chiriţă, fostul preşedinte al CA RADET, numit administrator special al regiei

ro

11 Oct, 2016 16:32 1167 Marime text
Fostul preşedinte al consiliului de administratie provizoriu al RADET, constănţeanul Sorin Chiriţă, a fost numit, astăzi, administrator special al regiei, în urma unei hotărâri adoptate de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, informează hotnews.ro. Se pare că decizia a fost luată după intrarea în insolvenţă a RADET, în data de 5 octombrie.
 
Sorin Chiriţă  este consilier al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, pe atragere de fonduri europene. Sorin Chiriţă s-a născut în Constanţa, la data de 20 mai 1978. Este licenţiat în management, psihologie şi drept. Absolvent de masterat în management.
 
Între anii 2000 - 2016 a fost director general al Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, director executiv al Centrului pentru Formare Profesională şi Dezvoltare Regională şi Coordonator al Polulului Naţional de Creştere Constanţa. Din 1 aprilie 2016 - Coordonator Dezvoltare Urbană - Regiunea Sud-Est.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marce;a 29 Oct, 2016 08:57 Termoficarea capitalei nu face parte din "infrastructura critica", nu mai bateti campii aiurea! Infrastructura critica este alimentarea cu energie electrica, pentru ca daca se opreste curentul afecteaza grav comunicatiile si telefonia si se opreste alimentarea la diverse, ceea ce e foarte grav. Energia electrica intra la "infrastructura critica", in rest termoficarea poate fi substituita cu aragazuri, centrale individuale, aeroterme, lemne, carbune, gaz, sau poate chiar sa nu fie mare nevoie pentru ca este cald afara, asa ca termoficarea nu reprezinta "infrastructura critica" la nimic, este o manipulare intentionata sau o necunoastere. Nu mai bateti campii pe aici daca nu stiti!
  • Tiberiu 12 Oct, 2016 07:36 Sunt colonel in rezerva, am activat la unități militare din Timisoara, si va informez ca astfel de numiri nu sunt întâmplătoare. In situatii de criza, sunt aduși oameni din sistemul de protecție a infrastructurilor. In sistemul militar exista o structura de protecție a infrastructurilor critice, asa cum este RADET. Am cautat pe internet informatii despre acest Sorin Chirita, desi am gasit o scurta prezentare, destul de relevantă, este instruit la Academia Navala (militară) in domeniul managementului infrastructurilor critice. Chiar in aceasta prezentare, se precizează ca este detașat temporar in Bucuresti. Infrastructurile critice sunt determinante în stabilitatea, securitatea şi siguranţa sistemelor şi proceselor, având un rol important în derularea proceselor economico-sociale, politice şi militare. Gradul de criticitate al acestor infrastructuri este corelat efectelor semnificative induse de perturbarea ori scoaterea din funcţiune a acestora, inclusiv pe o perioadă foarte scurtă. Infrastructura RADET-ELCEN se încadrează ca una din cele mai critice infrastructuri din tara noastră.