Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Bombardierul“ Ion Pascu îl întâlnește pe ucraineanul Maxim Soroka în main event la Heroes Fight League

ro

12 Nov, 2021 00:00 2434 Marime text
 

 
  • Miza partidei din main event este centura Heroes Super Champion, primul titlu pus în joc de această promoție.
  • Meciuri reușite în gala din capitală promit și constănțenii Mădălin Pîrvulescu și Adrian Chiriță.
  • Primul va înfrunta și el un ucrainean, Emil Useinov, în timp ce Adrian Chiriță se va duela cu Sorin Gogu
 
Gala profesionistă de MMA Heroes Fight League se va desfășura pe 19 noiembrie, la București, iar în main event vor lupta Ion „Bombardierul“ Pascu și ucraineanul Maxim Soroka, în joc fiind centura Heroes Super Champion, primul titlu pus în joc de această promoție.
 
Originar din Constanța, Ion Pascu (39 de ani) a declarat: „Promit că voi câștiga această centură pentru toți cei care mă susțin. Nu contează vârsta, ci dorința mea de a face performanță și de a intra în cușcă să lupt pentru România“. Gala va fi transmisă de Antena 1.
 
„Nu m-am dezis niciodată de țara mea!“
 
„Anul viitor, fac 40 de ani de viață, dintre care 30 petrecuți pe saltea în sală. Am început la 10 ani cu lupte libere, iar de peste 15 ani mă antrenez pe arte marțiale mixte. Am peste 30 de meciuri la profesioniști, am luptat în gale în SUA, Europa, Asia, iar acum a venit rândul să lupt iar în România. După victoria din luna mai, vă promit un nou meci spectaculos pe 19 noiembrie. Nu știu câți luptători țin steagul sus la vârsta mea, dar vă promite Bombardierul că voi apăra steagul României de fiecare dată când voi urca în cușcă, indiferent de promoție, țara în care mă lupt, adversar și așa mai departe!

Eu m-am născut în România, am crescut în România și am luptat pentru România timp de 30 de ani. Cu bune și cu rele, nu m-am dezis niciodată de țara mea, nici când am câștigat și nici când am pierdut. Am avut ocazia să rămân în Irlanda, am avut ofertă să merg în SUA, puteam ajunge oriunde în lumea asta dar am preferat să construiesc ceva în țara mea.

Pe 19 noiembrie îmi doresc un singur lucru, ca toți românii să mă susțină atât pe mine, cât și pe ceilalți sportivi români care luptă în Gala Heroes Fight League! Să știți că suportul vostru este foarte important, cel puțin pe mine mă ajută mult înainte de fiecare meci! Promit să fac tot posibilul să vă răsplătesc fiecare încurajare pe care mi-o transmiteți!

Al vostru Bombardier!“, a mai transmis Ion Pascu.
 
Meci exploziv la categoria semi-grea
 
Meciuri reușite în gala din capitală promit și constănțenii Mădălin Pîrvulescu și Adrian Chiriță. Primul va înfrunta și el un ucrainean, Emil Useinov, în timp ce Adrian Chiriță se va duela cu Sorin Gogu. „Voi reprezenta România si voi incerca să fac un meci cel puțin la fel de bun ca cel din mai și să adaug o nouă victorie în palmaresul meu“, a declarat Mădălin Pîrvulescu, de la Sharks Gym Constanța. „Un meci exploziv la categoria semi-grea, între doi sportivi cu palmares asemănător. Mădălin Pîrvulescu este 2-0 la profesioniști, în timp ce adversarul său are un palmares de 1-0 la profesioniști, și 2-2 la amatori. De asemenea, ambii sportivi sunt campioni naționali la amatori în țările lor, România, respectiv Ucraina“, se arată pe pagina de Facebook a promoției.
 
„Doi sportivi foarte tehnici“
 
Meciul Adrian Chiriță - Sorin Gogu este prezentat astfel: „Doi sportivi foarte tehnici, ce vor face spectacol pe 19 noiembrie. Sorin Gogu a făcut un meci extrem de bun în prima gală Heroes, deși a acceptat lupta cu câteva zile înainte de eveniment, în timp ce Chiriță este neînvins la profesioniști, revenind în circuit după o pauză de mai mulți ani. Ambii sportivi vin de la două cluburi foarte bune, cu un nivel ridicat, Sharks Gym Constanța și Bombers București“.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Heroes Fight League)

 
Citește și:
 
Mădălin Pîrvulescu, victorie în gala Heroes Fight League. Şi-a făcut un frumos cadou pentru ziua de naştere!
 
I se spune Bombardierul
Luptătorul constănțean Ion Pascu, victorie în promoția Bellator, la Milano
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii