Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul Sorin Chiriţă, fostul preşedinte al CA RADET, numit administrator special al regiei

ro

11 Oct, 2016 16:32 4874 Marime text
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Liviu 06 Mar, 2017 09:22 Sorin Chirita a dorit sa integreaze PNDR cu celelalte programe pentru Ploul de Creștere Constanta, si noi am solicitat același lucru, nu s-a mai întâmplat asta. “Am elaborat strategia pentru orizontul 2020. A fost proiect finanţat prin PODCA. Pentru 2014-2020 valoarea proiectelor avute în vedere s-ar putea duce la peste un milliard de euro. Vrem să ne coordonăm şi cu vitorul program de dezvoltare rurală. Am iniţiat discuţii cu Ministerul Afacerilor Europene şi Ministerul Agriculturii. Învestiţiile pe POR şi PNDR trebuie să se coordoneze, pentru că avem şi comune în zona Poluui de Creştere. Problemele la implementare au fost că acele commune nu erau eligibile pe POR – Programul Operaţional Regional. Vrem redefinirea mediului rural, iar învestiţiile să fie pe întreg arealul polului de creştere”, a mai declarat Sorin Chiriţă, citat de realitatea.net.
  • marce;a 29 Oct, 2016 08:57 Termoficarea capitalei nu face parte din "infrastructura critica", nu mai bateti campii aiurea! Infrastructura critica este alimentarea cu energie electrica, pentru ca daca se opreste curentul afecteaza grav comunicatiile si telefonia si se opreste alimentarea la diverse, ceea ce e foarte grav. Energia electrica intra la "infrastructura critica", in rest termoficarea poate fi substituita cu aragazuri, centrale individuale, aeroterme, lemne, carbune, gaz, sau poate chiar sa nu fie mare nevoie pentru ca este cald afara, asa ca termoficarea nu reprezinta "infrastructura critica" la nimic, este o manipulare intentionata sau o necunoastere. Nu mai bateti campii pe aici daca nu stiti!
  • Tiberiu 12 Oct, 2016 07:36 Sunt colonel in rezerva, am activat la unități militare din Timisoara, si va informez ca astfel de numiri nu sunt întâmplătoare. In situatii de criza, sunt aduși oameni din sistemul de protecție a infrastructurilor. In sistemul militar exista o structura de protecție a infrastructurilor critice, asa cum este RADET. Am cautat pe internet informatii despre acest Sorin Chirita, desi am gasit o scurta prezentare, destul de relevantă, este instruit la Academia Navala (militară) in domeniul managementului infrastructurilor critice. Chiar in aceasta prezentare, se precizează ca este detașat temporar in Bucuresti. Infrastructurile critice sunt determinante în stabilitatea, securitatea şi siguranţa sistemelor şi proceselor, având un rol important în derularea proceselor economico-sociale, politice şi militare. Gradul de criticitate al acestor infrastructuri este corelat efectelor semnificative induse de perturbarea ori scoaterea din funcţiune a acestora, inclusiv pe o perioadă foarte scurtă. Infrastructura RADET-ELCEN se încadrează ca una din cele mai critice infrastructuri din tara noastră.