Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost seara dragostei la Aqua Night Show

ro

30 Jul, 2011 17:41 1298 Marime text

A fost seara dragostei la Aqua Night Show.  Pe scena din parcul acvatic au urcat DJ Project, Giulia, Nick Kamarera & Mike Diamondy. Din public, un cuplu a castigat 3 nopti de cazare intr-un apartament de lux la malul marii, iar un altul o cina romantica intr-un restaurant la care a ajuns cu… limuzina.

Nici macar ploaia care a cazut aproape de miezul nopţii nu a alungat din fata scenei sutele de petrecareti veniti la Aqua Night Show. Nick Kamarera, Mike Diamondz, Giulia si DJ Project au incins suficient de tare atmosfera, astfel incat tinerilor sa nu le mai peste de vreme.

A fost Love Party la Aqua Magic, iar Cupidon a adus premii pentru doua cupluri cae au participat la concursul de dans. Doi tineri din Constanta au castigat un sejur de 3 zile intr-un apartament de lux.

Alti doi indragostiti din Iasi s-au bucurat de o cina romantica la un restaurant de pe malul marii situat in nordul statiunii Mamaia la care au ajuns cu… limuzina ce-i astepta exact la intrarea in pacul de distracţii.

Gazdele spectacolului spun ca vor rasplati pe tot parcursul verii buna dispozitie asa ca nu uitati, in fiecare vineri incepand cu ora 21 sunteti asteptati sa petreceti si sa castigati la Aqua Night Show.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii