Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor să devină campioni al doilea an la rând Rugbyştii de la Tomitanii joacă mâine la Constanţa, cu titlul pe masă (galerie foto)

ro

14 Jun, 2014 00:00 2599 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa va disputa finala mare a Campionatului Naţional rezervat juniorilor cu vârsta până în 17 ani. Jucătorii pregătiţi de Cristian Cojocaru şi Adrian Tinca vor întâlni în meciul pentru medalia de aur formaţia CTMRTF Bucureşti, mâine, de la ora 11.30, pe terenul „Constructorul Cleopatra“ din Complexul Sportiv constănţean „Badea Cârţan“. Tomitanii au încheiat pe primul loc grupa preliminară, câştigând ambele meciuri susţinute. Ieri, constănţenii au dispus de CSO Pantelimon cu 30-0 (6-0), în urma punctelor realizate de Cătălin Mişcoci (două lovituri de pedeapsă şi două transformări), Enghin Sali, Alexandru Alexe, Mihai Lămboiu şi Elvin Isleam (câte un eseu).

„Un meci în care au fost amestecate sentimentele tuturor. Suntem mândri că avem aşa copii”, a declarat Cristian Cojocaru, cel care a remarcat şi prestaţia galeriei Tomitanilor. Cealaltă finalistă a acces dramatic în ultimul act. Pentru a juca finala mare, CTMRTF avea nevoie de o victorie la 14 puncte diferenţă în disputa cu CNAV Bucureşti însă cu opt minute înainte de finalul partidei, era condusă cu 3-0! Ultimele minute au fost incredibile, forcingul lui CTMRTF ducând la un succes cu 19-3! Celelalte partide de mâine sunt: de la ora 9.00 - CSO Pantelimon - CNAV Bucureşti (partida pentru locurile 5-6); de la ora 10.15 - CSS Bârlad - CS Unirea Iaşi (finala mică). Anul trecut, pe aceeaşi arenă, Tomitanii au cucerit titlul la categoria Under-16, iar acum vor să încoroneze campioni şi la categoria de vârstă superioară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii