Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil şi doi bunici, morţi, un alt copil - grav rănit Victimele cumplitului accident de pe Autostrada A1 se întorceau de la Constanţa, de la Cupa FC Farul (galerie foto)

ro

21 Jun, 2019 15:26 21932 Marime text
Victimele cumplitului accident de pa Autostrada A1 Timişoara – Lugoj, soldat cu trei morţi un rănit grav, se întorceau de la Constanţa, de la turneul Cupa FC Farul, ediţia întâi.

Un copil de cinci ani şi bunicii unui al doilea, de şase ani, au murit, iar celălalt băieţel a fost grav rănit.

Copiii erau fotbalişti la clubul Club Sportiv Comunal Ghiroda si Giarmata Vii, care a câştigat la secţiunile 2013 şi 2011 ale Cupei FC Farul.

Suntem profund îndurerați de acest tragic moment. Fiecare părinte și-ar da propria lui viață pentru a o salva pe a copilului său . Suntem alături de familiile îndurerate și de toți părinții echipei Csc Ghiroda, categoria de juniori 2013. Rareș, vei fi mereu mereu campionul echipei tale în sufletele noastre și ale colegilor tăi, este mesajul clubului timişorean.

În teribilul accident, produs în apropiere de nodul de la Balint, un şofer ar fi intrat pe contrasens, lovind maşina în care se aflau cinci persoane: cei doi mici fotbalişti, bunicii unuia şi tatăl celui care a murit.

Şoferul care a lovit maşina celor cinci se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a părăsit locul accidentului, fiind apoi reţinut.

Sursa foto: ISU Timiş
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii