Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Hermannstadt - Farul Constanța 4-0! Prima înfrângere pentru „marinari“ după 13 meciuri la rând în care nu au pierdut

ro

10 Dec, 2022 21:23 1828 Marime text


Lunga serie de invincibilitate a Farului Constanța pe plan intern s-a oprit la 13 meciuri consecutive fără eșec, în campionat și Cupa României.

În această seară, FC Hermannstadt i-a administrat echipei de pe litoral, liderul Superligii, prima înfrângere din 5 septembrie încoace.

În etapa a 20-a a Superligii, formația sibiană a învins Farul la scor, cu 4-0 (1-0), marcatori Balaure (2, 54), Buhăcianu (71 – din penalty) și P. Petrescu (90+4 – din penalty).

La această partidă a fost inaugurat stadionul Municipal din Sibiu, atmosfera de pe arenă fiind foarte frumoasă.
 
În timpul partidei, ambele echipe au avut câte un jucător eliminat.

Farul a jucat în zece din minutul 64, după eliminarea lui Mihai Popescu, în timp ce de la FC Hermannstadt a primit cartonașul roșu Saeed Issah, în minutul 76.

Nu a fost seara noastră! Obligatoriu înainte!, este mesajul de pe pagina de Facebook a Farului.   


Au evoluat:

FC Hermannstadt (antrenor, Marius Măldărășanu): Letica - Butean, Bejan, Antoche, Opruţ – Mino, Biceanu (77 P.  Petrescu) – Balaure (62 Buhăcianu), Alhassan (46 Issah), Oroian (86 C. Popescu) – Paraschiv (77 Babic).

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani – Sîrbu (53 Benzar), Larie (90 Bîrzu), Popescu, Kiki - Artean, Băluţă (82 Nedelcu), Grameni (82 Casap) – Torje (46 R. Moldoveanu), Alibec, Pitu.

Farul, care a înregistrat cu această ocazie doar a doua înfrângere stagională în actualul sezon al Superligii, conduce clasamentul cu 44 de puncte, având 13 victorii, cinci egaluri și două înfrângeri, golaveraj 41-18. Pe locul doi se află campioana CFR Cluj, cu 40 de puncte, dar cu două meciuri în minus față de Farul.

În etapa viitoare, „marinarii“ joacă tot în deplasare (în ultimul meci al anului), cu FC Voluntari (locul 9, cu 25 de puncte), vineri, 16 decembrie, de la ora 20.00.    

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii