Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eșec usturător pentru Farul Constanța Gică Hagi - „Sper ca acest rezultat să ne aducă cu picioarele pe pământ“ (GALERIE FOTO)

ro

12 Dec, 2022 00:00 1967 Marime text

 
  • FC Hermannstadt a oprit la 13 meciuri la rând în campionat și Cupa României seria de invincibilitate a echipei de pe litoral.
 
Echipa care conduce în clasamentul Superligii, Farul Constanța, a înregistrat a doua înfrângere în 20 de etape disputate în campionat, eșecul fiind unul usturător, 0-4 în deplasare cu FC Hermannstadt.
 
Chiar și așa, echipa de pe litoral are cel mai mic număr de înfrângeri dintre toate echipele Superligii, „marinarii“ cedând la Sibiu după o lungă perioadă de invincibilitate, care s-a întins, din 5 septembrie a.c., pe 13 etape din campionat și Cupa României. Ultra-motivată de meciul cu liderul clasamentului și de inaugurarea Stadionului Municipal din Sibiu, FC Hermannstadt, împinsă de la spate de un public incandescent, i-a marcat patru goluri Farului, a cărei apărare cedase de numai 14 ori în precedentele 19 meciuri de campionat.
  
„Probabil că jucătorii au crezut că au atins cerul și luna“
 
„Felicitări echipei gazdă pentru tot jocul pe care l-a făcut. Pentru noi e o lecție foarte bună, din care trebuie să învățăm foarte multe.Vom reflecta, vom evalua de ce s-a întâmplat așa ceva, de ce am avut această prestație, în care am fost depășiți total de adversar, atât ofensiv, cât și defensiv. I-am avertizat pe băieți și am tratat lucrurile foarte serios, am avut ședințe. Sper ca acest rezultat să ne aducă cu picioarele pe pământ. Până în acest moment, lucrurile au mers foarte bine pentru noi. Probabil că jucătorii au crezut că au atins cerul și luna. Din păcate, când te crezi așa, îți vine un moment din acesta. Sper ca fiecare jucător să analizeze lucrurile ca lumea, cum o voi face și eu. Vom încerca să găsim soluții pentru viitor. Cum am spus din vară, încercăm să creăm o mentalitate de învingăor la Constanța. În rest, bravo adversarului, a jucat un fotbal foarte bun, eficient, știam FC Hermannstadt. Suntem supărați“, a declarant Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.  
 
„Mereu îi voi felicita pe cei care fac lucruri noi în România“
 
„Regele“ a remarcat noul stadion din Sibiu și a avut cuvinte de laudă la adresa celor care au stat în spateșe investiției. „Fantastic, frumos, ce înseamnă să fie ceva nou! Au trecut 30 de ani și trebuie să faci infrastructura să arate bine. Felicitări celor care s-au gîndit și au făcut acest stadion, bravo lor. Mereu îi voi felicita pe cei care fac lucruri noi în România. Timpul trece și avem nevoie de așa ceva. Lucurile noi aduc în rândul oamenilor entuziasm, speranță și motivație. Oamenii au nevoie de spectacol, de o zi - două pe săptămână în care să-și petreacă timpul cu familia, nu numai să muncească cinci - șase zile pe săptămână. Nu doar muncă, muncă, muncă! Trebuie să ai și zile în care să te duci la un spectacol, așa cum a fost în seara aceasta, dar mai puțin noi. Adversarul a făcut spectacol, noi mai puțin. Noi n-am participat, din păcate“, a precizat Hagi, care a primit un tricou personalizat din partea gazdelor, cu ocazia meciului de la Sibiu.
 
Lovitura de start simbolică a meciului a fost dată de Viorel Hizo, cel mai de succes antrenor din istoria echipei din Sibiu, fost antrenor și la Farul Constanța, în anul 2002.    
 
În continuare pe locul întâi în clasament, cu 44 de puncte, după 13 victorii, cinci egaluri și două înfrângeri, golaveraj 41-18, „marinarii“ joacă în etapa viitoare (în ultimul meci al anului) tot în deplasare, cu FC Voluntari, vineri, 16 decembrie, de la ora 20.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța    
 
Citește și:
 
FC Hermannstadt - Farul Constanța 4-0! Prima înfrângere pentru „marinari“ după 13 meciuri la rând în care nu au pierdut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii