Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul amical din Antalya al campioanei României FC Viitorul a învins Jagiellonia

ro

26 Jan, 2018 00:01 1455 Marime text
Ultima partidă de pregătire de la Belek (Turcia) a adus în fața campioanei României formația poloneză Jagiellonia (locul 4 în campionat, la doar două puncte de prima poziție). 
 
A fost poate cel mai bun joc al FC Viitorul din acest stagiu de pregătire, echioa constănțeană impunându-se cu 2-0 (1-0), după un meci pe care l-a dominat categoric. 
 
Viitorul a avut o posesie superioară, și-a creat ocazii, reușind să fructifice două dintre acestea și, cu excepția unei lovituri libere periculoase din finalul primei reprize, Jagiellonia nu a găsit nicio soluție pe faza ofensivă. 
 
Viitorul a deschis scorul în minutul 6, prin Cicâldău, care a marcat cu un șut din interiorul careului după o pasă a lui Vînă. Ianis Hagi a fost aproape de gol în minutul 52, dar șutul său periculos de la 25 de metri a fost respins cu greu în corner de portar. 
 
Căpitanul Viitorului avea să înscrie însă în minutul 61, cu un șut de la 8 metri puțin lateral. Ar fi putut fi chiar 3-0 în minutul 72, când Ganea l-a lobat pe portar după o fază superbă de atac, dar mingea a fost respinsă în extremis de un fundaș.
 
Au evoluat formațiile:
 
FC Viitorul (manager Gheorghe Hagi): Tordai (46 Cojocaru) - Căpușă (81 Ghiță), Mladen, Hodorogea (81 Țîru), Ganea (87 Pop) - Cicâldău, Băluță (81 De Nooijer), Vînă (81 Casap) - Lima (46 Mățan), Chițu (81 Voduț), I. Hagi (81 Drăguș, 87 Pitu).
 
Jagiellonia (Ireneusz Mamrot): Pawelek - Wojcicki, Runje, Mitrovic, Guilherme - Szymonowicz, Romanchuk, Swiderski - Frankowski, Pospisil, Sekulski. Au mai intrat: Wasiluk, Lazarevic, Kwiecien, Grzyb, Sheridan, Burliga, Bida, Nawrocki.
 
Meciuri disputate de FC Viitorul în cantonamentul din Antalya:
 
- 14 ianuarie: FC Viitorul - Galatasaray Istanbul 0-2
-15 ianuarie: FC Viitorul - Skenderbeu 1-1 (Gavra)
- 18 ianuarie: FC Viitorul - Grasshoppers Zurich 1-1 (I. Hagi)
- 18 ianuarie: FC Viitorul - Luch Vladivostok 4-2 (Drăguș 2, Gavra, Pitu)
- 22 ianuarie: FC Viitorul - Kapaz (Azerbaidjan) 1-1 (Gavra)
- 22 ianuarie: FC Viitorul - FC Rostov (Rusia) 1-1 (Mailson Lima)
- 25 ianuarie: FC Viitorul - Cernomorets Odessa (Ucraina) 2-1 (Ciobanu, Pitu) 
- 25 ianuarie: FC Viitorul - Jagiellonia (Polonia) 2-0 (Cicâldău, I. Hagi)
 
FC Viitorul va disputa primul meci oficial din 2018 în 2 februarie (ora 20.45), când va întâlni, pe teren propriu, în etapa a 23-a din Liga 1 Betano, pe Astra Giurgiu.

Sursa foto: fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii